Καλώς ήρθατε.

Αν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη, σιγουρευτείτε ότι διαβάσατε τους όρους χρήσης αλλά και τούς κανόνες λειτουργίας.

Τα μη εγγεγραμμένα μέλη πιθανόν να μην μπορούν να δούνε όλες τις ενότητες.
Για να έχετε πρόσβαση και συμμετοχή σε όλες τις δημόσιες συζητήσεις, άλλα και στις συνομιλίες μέσω προσωπικών μηνυμάτων, θα πρέπει να προχωρήσετε στην εγγραφή σας.

Κανόνες λειτουργίας

Ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Η συγκεκριμένη ενότητα προσφέρεται μόνο για ανάγνωση.
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Phenomena
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 06 Δεκ 2019 09:27

Κανόνες λειτουργίας

Δημοσίευση από Phenomena » 06 Δεκ 2019 09:37

Με την εγγραφή σας στο phenomena.gr σημαίνει ότι αποδέχεστε και συνομολογείτε στους όρους χρήσης αλλά και στους ακόλουθους κανόνες λειτουργίας που ακολουθούν.

Πέρα από τους όρους χρήσης που εμφανίζονται κατά την εγγραφή σας, η διαχείριση έχει θεσπίσει και τους παρακάτω κανόνες λειτουργίας για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου στις δημόσιες συζητήσεις αλλά και στο chat. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας γίνεται με την αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε χρήστη, ο οποίος έχει αποδεχτεί τους (όρους χρήσης, τους κανόνες λειτουργίας αλλά και την εφαρμογή κανόνων περί πνευματικής ιδιοκτησίας).

Οι δημοσιεύσεις θα πρέπει να γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προσβάλλονται και να μην δέχονται ρατσιστική ή επιθετική συμπεριφορά τα υπόλοιπα μέλη ή και εξωτερικοί παράγοντες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα διαχείρισης διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στις ανάλογες ενέργειες, (κλείδωμα ή διαγραφή δημοσιεύσεων καθώς και απαγόρευση εισόδου ή διαγραφή του μέλους)

Πριν από την δημοσίευση κάποιου νέου θέματος, σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει την κατάλληλη ενότητα και ότι αυτή σχετίζεται με το περιεχόμενο της δημοσίευσης σας. Εφόσον συναντήσετε σε κάποια ενότητα δημοσίευση ή οποία δεν συνάδει με την παρών ενότητα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα συντονισμού ώστε να προβεί στην άμεση επίλυση του θέματος.

Κατά την δημοσίευση νέων άρθρων θα πρέπει να ακολουθείτε ορθή γραφή, να αποφεύγονται τα greeklish, τα κεφαλαία και οι τίτλοι να φέρουν μια σύντομη περιγραφή επί του θέματος.

Στην περίπτωση που κάποιο μέλος θα προχωρήσει σε δημοσίευση άρθρου, φωτογραφικού ή οπτικοακουστικού υλικού, του οποίου δεν είναι αυτός ο νόμιμος κάτοχος, θα πρέπει να το κάνει μόνο με την ένδειξη ενεργής παραπομπής (σύνδεσμο - link) προς την πηγή του δημιουργού. Στην μη συμμόρφωση μελών σε θέματα περί πνευματικής ιδιοκτησίας, η ομάδα συντονισμού διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει το συγκεκριμένο υλικό.

Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε παραπομπή (σύνδεσμος - link) που κατευθύνει σε ιστοσελίδες με παράνομο η πορνογραφικό υλικό.

Απαγορεύεται η προώθηση προϊόντων και ιστοσελίδων, καθώς αυτό χαρακτηρίζεται ως spam και θα έχει την ανάλογη διαχείριση από την ομάδα συντονισμού τόσο η δημοσίευση όσο και το μέλος. Στην περίπτωση που κάποιο μέλος για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης αλλά και τούς κανόνες λειτουργίας, η ομάδα διαχείρισης διατηρεί το δικαίωμα να του απαγορεύσει την είσοδο του στον ιστότοπο. Για λόγους ορθότητας των υπάρχων δημοσιεύσεων, εφόσον απαγορευτεί η είσοδος σε κάποιο μέλος, η ομάδα συντονισμού διατηρεί το δικαίωμα να κλειδώσει, να διαγράψει η να διατηρήσει τις δημοσιεύσεις του.

Τυχών διπλότυποι λογαριασμοί (ανά μέλος) που ίσως επαληθευτούν από το σύστημα, δεν ενεργοποιούνται.

Ακόμα κι αν ενεργοποιηθούν (από διαφορετική ip), με την πρώτη ευκαιρία επαλήθευσης από το σύστημα, θα απενεργοποιούνται όσοι λογαριασμοί αντιστοιχούν στο εκάστοτε μέλος και θα του απαγορεύεται η είσοδος στην ιστοσελίδα.

Ο οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης και τούς κανόνες λειτουργίας δεν θα πρέπει να προχωρήσει στην εγγραφή του και στην δημιουργία λογαριασμού.

Τέλος η ομάδα συντονισμού (μέλη όπου το όνομα τους εμφανίζεται με πράσινο χρώμα), αλλά και η ομάδα διαχείρισης (μέλη όπου το όνομα τους εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα, είναι στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή.
Η ομάδα του www.phenomena.gr

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”